Beste leden,

 

Langs deze weg willen we jullie graag informeren over de werkzaamheden die de laatste weken hebben plaats gevonden aan en rond de molenvijver.                                                                                                                                                                        We hebben de reeds bestaande gehandicapte plaatsen aan de molenvijver verlengd, zoals jullie zeker weten hebben we ieder jaar van Mei tot Oktober de mensen van de stichting SGL en we vonden dat het niet kon dat we de helft van de mensen in het gras en modder (na regen) konden plaatsen ook wordt het aandeel van mensen in een rolstoel steeds groter. De stichting SGL heeft daar ook een financiële bijdrage aan geleverd waarvoor onze dank. Er zal nu nog een rek voor de stoep geplaatst worden en gaten voor de paraplus gemaakt worden.

 

Op veler verzoek hebben we aan de molenkant een nieuwe toegang gerealiseerd in overleg met de dhr Tarantynov en de gemeente Landgraaf. Door deze extra ingang is de vijver nog beter bereikbaar en de te parkeren auto s verdelen zich ook meer waardoor er meer plaats vrij komt op de parkeerplaats aan het koetshuis gelegen. We hebben de heer Tarantynov dan ook de toestemming gegeven om de drie voor hem gereserveerde parkeerplaatsen te behouden. Ook zal er bij de ingang een nieuwe parkeerplaats gerealiseerd worden alwaar men de fietsen, brommers of scooters kan plaatsen.

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden bedanken we ons hartelijk bij de heren van het onderhoudsteam en de vrijwilligers voor dit puik uitgevoerde stukje werk!!!